tag:blogger.com,1999:blog-4294573947100222909.post5891685604925574882..comments2024-01-20T14:25:03.360+11:00Comments on pirikenagyi: Pirikenagyihttp://www.blogger.com/profile/06698901855684856129noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4294573947100222909.post-56037827699695942712007-11-26T10:45:00.000+11:002007-11-26T10:45:00.000+11:00Hát igen, nálam ez rosszul sült el; nem fedte be u...Hát igen, nálam ez rosszul sült el; nem fedte be ugyamis a liszt.<BR/>A kommenteknél számmal is elég kiírni az összeget. De később fog megjelenni, a moderálás miatt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4294573947100222909.post-20753645401695589992007-11-22T06:17:00.000+11:002007-11-22T06:17:00.000+11:00Marmalade! Szerettem volna hozzád kommentelni, de ...Marmalade! Szerettem volna hozzád kommentelni, de valamiért nem megy. Hogy is van? a két szám összegét számmal vagy betűvel kell kiiírni? Vagy előbb még moderálás van?Pirikenagyihttps://www.blogger.com/profile/06698901855684856129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4294573947100222909.post-25815243642727597972007-11-22T05:55:00.000+11:002007-11-22T05:55:00.000+11:00Bevallom, a pisztráng szemével még soha nem foglal...Bevallom, a pisztráng szemével még soha nem foglalkoztam. Az is liszt alá kerül, és tálalásnál a fejet úgyis külön tesszük, vagy ügyesen hozzá se nyúlunk. Persze a pontynál már más a helyzet, a halászlé paszirozásnál én sem szeretek összekacsintani vele, mindig előre kiszedem, de oda se nézek. BRRRRRRRAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4294573947100222909.post-55112751446837764242007-11-22T02:16:00.000+11:002007-11-22T02:16:00.000+11:00Áruld el, mihez kezdesz a pisztráng szemével? Olya...Áruld el, mihez kezdesz a pisztráng szemével? Olyan csúnya sütés után!Le kell takarrni vagy ki kell venni?Anonymousnoreply@blogger.com