Eper fetasajttal
Jutott már valakinek eszébe az eperről egy csónak? Ladik? Vitorláshajó? Ugye nem! És ha félbevágom? Még akkor sem! Nekem, ahogy rá akarom szúrni a kis háromszögletűre vágott fetasajt darabkákat egy fogpiszkálóval, egy vitorlás jut eszembe. És micsoda véletlen. Épp egy kék kistányért is találtam hozzá… jó lesz tengernek! Az ötletet Stahl Judit könyvéből vettem, igaz ő görögdinnyekockákra tűzött fetakockákat. Gondoltam, eperrel sem lehet ez olyan rossz, ha már a görögdinnyére olyen sokat kell még várni. Egy biztos! Jól néz ki! Az íze se rossz!
Hozzávalók:
Félbevágott eperdarabok,
Fetasajt, tetszőleges formájúra vágva
Bors, csili paprika
Olivaolaj
A készítését nem írom le, a kép magáért beszél.
Hozzávalók:
Félbevágott eperdarabok,
Fetasajt, tetszőleges formájúra vágva
Bors, csili paprika
Olivaolaj
A készítését nem írom le, a kép magáért beszél.
No comments:
Post a Comment